DT / Danseteater

Optagelse …

Undervisning med metoder og træningsformer fra dans, teater og performance

DT/DANSETEATER er for dig, der vil styrke dine scenekunstneriske kompetencer

DT/Danseteater er for di,g der ønsker at arbejde indenfor feltet dans, teater og performance og som ønsker at kunne orientere sig i et moderne og komplekst teaterlandskab.

På DT/Danseteater lægger vi vægt på at udfordre konventionerne for, hvad scenekunsten er og skal være. Derfor mener vi, at det er nødvendigt, at vi samtidig hylder og arbejder med de klassiske elementer fra dansen, teatret og performancekunsten, hvorfor vi på DT/Danseteater arbejder med en vekselvirkning mellem den traditionelle faglighed og det undersøgende og eksperimenterende.

Tilmeld dig optagelsesworkshop

Har du spørgsmål kan du kontakte Akademiets Forstander Susanne Madsen
23 61 05 35/Susanne@akademiet.org

Hovedlærerne

Poul Helmer Laursen og Mads Hammer er hovedlærere på kurset.
Vi er et lærerteam, der til dagligt selv arbejder i det professionelle scenekunstmiljø i Danmark som skabende og udøvende kunstnere, undervisere og konsulenter. .

Udover hovedlærerne vil du på kurset møde en række gæstelærere indenfor dans, teater og performance f.eks.  Anja Behrens, Esther Wrobel, Dorte Bjerre, Thomas Bentin, Maria Kjærgaard Sunesen, My Nilsson, Gert Pedersen, Jonathan Bonnici, Petrea Søe, og Antoinette Helbing 
 

Lærerne

Semestre

Vores semestre starter i januar og august måned. Se vores FAQ for mere information om semesterstart.

Undervisningen ligger mandag til fredag kl. 9.00 - 15.00. Men er du først optaget hos os, kan du arbejde i vores hus det meste af døgnet.

Pris og optagelse

Det koster 12.000 kroner pr. semester at gå på DT/Danseteater. 

For at blive optaget på kurset er det et krav, at du kommer til vores optagelsesworkshop .