Lederskifte

Lederskifte på Akademiet

Den 1.september fratræder Jakob Olsen stillingen som forstander på Akademiet ( Københavns Akademi for Musik, Dans og teater)

Jakob har været forstander på Akademiet siden januar 2003,  og var før den tid lærer på Den Rytmiske Daghøjskole ( Der blev omdøbt til Akademiet i 2012).

Her var Jakob lærer siden 1990 og har således været ansat på skolen i 30 år.  Jakob har også en fortid som lærer på Den Rytmiske aftenskole og var ansat som sekretær i 1978-79. Jakob fratræder sin stilling og vender dermed tilbage til det oprindelige udgangspunkt, hvor musikken har hovedrollen.

 foto Palle Gram

Bestyrelsen for Akademiet har med virkning fra 1. september 2020 ansat Susanne Madsen som ny forstander. Susanne har erfaring fra en række kommunale institutioner indenfor kulturområdet og kommer direkte fra en stilling som ungdomsskoleleder i Køge kommune.

Akademiet står nu med ny indrettede lokaler i Stefansgade og økonomisk stabilitet i en flerårig periode. Medarbejderne og bestyrelsen glæder sig over og til, at Susanne på dette grundlag kan få sat gang i udviklingen af næste fase i Akademiets historie, hvor Susanne på den solide praksis kan sætte nye retninger for Akademiets fremtidige virke.