Velkommen til MUSIK+

18 ugers intenst arbejde med Sangskrivning, Komposition og Produktion i København

- Har du ambitionerne og drivkraften til at arbejde seriøst med musikken? - Vil du udvikle dig i et professionelt miljø, hvor der er højt til loftet og kreativiteten færdes frit? Så er MUSIK + det rette sted for dig!

Vi er kendt for vores stærke studiemiljø, hvor vi udvikler os i fællesskab, samtidig med at vi forfølger egne projekter. Vi giver dig stærke redskaber til din videre musikalske udvikling og giver dig adgang til eksklusivt musikudstyr og indspilningsfaciliteter, som er basen for de mere end 100 sange, der skabes på MUSIK+ hvert eneste semester.

Musikundervisningen ligger mandag til fredag kl. 9.00 - 15.00 i vores nyindrettede studier på Nørrebro. Men er du først optaget hos os, kan du arbejde i vores musikstudier det meste af døgnet.  

Vores kursusleder, multiinstrumentalist og komponist Albert Raft, er en erfaren underviser, der blandt andet har arbejdet med The Liberty Balance, Babulja, Textil, Change Your Hair Stay The Same, Tue West, Emil de Waal + Elguitar og Saxofon mm.

Desuden kommer du til at møde en række professionelle gæstelærere som eksempelvis: Marie Fisker (Trentemøller/The Cabin Projekt), Jacob Bellens, Anders Mathiasen (Vessel/Murder), Kirstine Stubbe Teglbjærg, Michael Møllermed flere.

For at blive optaget, er det et krav at du kommer til vores optagelsesworkshop

TILMELD DIG  NU

 

Kort om Akademiet

MUSIK+ er en del af Akademiet for Musik, Dans og Teater.

Københavns Akademi for Musik, Dans og Teater er en daghøjskole for seriøse unge talenter der ønsker at styrke deres talent. Vi holder til i vores eget hus på Nørrebro i København. Et forløb på Akademiet er et møde med erfarende og professionelle undervisere med dybe rødder i teater, danse og musikermiljøet. Og ikke mindst et møde med andre ambitiøse medstuderende.

Hvert år bliver mange elever fra Akademiet optaget på danske og udenlandske videregående danse- og teaterskoler samt musikkonservatorier. Desuden indgår Akademiets elever på mange måder som iværksættere i Københavns kulturelle vækstlag. De arrangerer musik og teaterfestivaler, udstillinger, laver teatergrupper og små virksomheder, spiller koncerter m.m.

Optagelse