Om Akademiet

Akademiet er en daghøjskole i København. Vi tilbyder undervisning i musik, dans og teater. Intensive kurser med dagundervisning - 30 timer om ugen.Akademiet er en daghøjskole i København som har tegnet driftsoverenskomst med Københavns Kommune.

Vi tilbyder undervisning i musik, dans og teater. Intensive kurser med dagundervisning - 30 timer om ugen, men også kortere kurser.

Akademiet har haft adresse på Østerbro siden 2010 og siden 2012 under navnet Akademiet, Københavns Akademi for Musik, Dans og Teater. Vores historie er lang skolen udspringer fra Den Rytmiske Daghøjskole/DRD, Nøddeknækkeren og Teater Tango.

Akademiet samarbejder med de andre kreative daghøjskoler i København.

Hvert år bliver mange elever fra Akademiet optaget på danske og udenlandske videregående danse /teaterskoler og konservatorier. Desuden indgår Akademiets elever på mange måder som iværksættere i Københavns kulturelle vækstlag, de arrangerer festivaler, udstillinger, laver teatergrupper og små virksomheder, spiller koncert­er m.m. På Akademiet etablerer eleverne netværk som fastholdes og udvikles via samarbejds­projekter mv.