Trio kurset

Optagelse …

3 intensive kursusforløb i efteråret 2021. Vælg mellem 3, 6 eller 9 ugers varighed. Hvis du vælger et kursusforløb på min. 3 uger er det muligt at tilvælge uger enkeltvis i de andre kursusforløb.

TRIO 2021 er en række workshops , hvor du møder en gruppe undervisere, der inviterer til et besøg i deres individuelle pædagogiske og kunstneriske praksis. Du kan læse mere om kursernes indhold her på siden . Læser du med fra f.eks. en Iphone, så tryk på pilen under logoet - så ruller kurserne ud;-) 

TRIO-kurserne hylder og er optaget af faglig diversitet og efterårets kurser tilbyder en variation af tematikker og teknikker: 

Contemporary Dance, fysisk teater, improvisation, mind & body træning, yoga, contact improvisation, instant composition, performativ aktivisme, Gaga, Butoh, somatisk praksis mm. 

Du kan orientere dig nærmere ved at læse om de enkelte kurser/undervisere. 

Kurserner er åbne for tidligere elever på Akademiets linjer: DT/Danseteater, Scenekunst og Musik+ samt for andre interesserede og kvalificerede.  

Vi inviterer deltagere med en solid baggrund i arbejdet med dans, teater eller performance til, sammen med et velkvalificeret og dedikeret hold af undervisere, at udforske specifikke områder, tilgange og metoder inden for scenekunsten.

Kurserne er tænkt som platforme og laboratorier for inspiration, undersøgelse og erfaringsdeling for selvstændige scenekunstnere, der søger nye udfordringer og faglig indsigt.

Du kan melde sig til et eller flere kurser og undervisningen foregår i tidsrummet fra kl. 16 - 21:30 mandag - torsdag. Fredag er til selvarbejde, refleksion og evaluering. 

Ønsker du at tilvælge enkelte kursusuger, udover et sammenhængende forløb på min. 3 uger, skal du i ansøgningen skrive, hvilke uger og undervisere det drejer sig om. 
 

Tilmeld dig Akademiets Nyhedsbrev og få besked om, hvornår der åbnes for tilmelding til efterårets TRIO kurser.

Poul Laursen: Danser/ koreograf

Kursusleder på TRIO

Kursusleder og underviser på DT/Danseteater

 

Lærerne

TRIO udbydes kun om efteråret


 

 

Optagelse på TRIO-kurserne sker løbende og på baggrund af en ansøgning og evt. samtale.  

Hvis du tilmelder dig flere kurser gælder ansøgningsfristen for det første kursus. Du kan tilmelde dig et eller flere kurser. Hvis du vælger et kursusforløb på min. 3 uger er det muligt at tilvælge uger enkeltvis i de andre kursusforløb.

Bemærk venligst, at deltagere, der tilmelder sig et sammenhængende forløb, vil blive tilgodeset først.  Tilmeld dig i god tid idet der er et begrænset antal pladser. 

Perioder og deadlines for tilmelding til TRIO-kurserne er:

Trio 1:  Ugerne 37 - 38 - 39 (13. september - 1. oktober 2021)

Tilmeldingsfrist: 6. september 2021

Trio 2:  Ugerne 40 - 41 - 43 (4. oktober - 29. oktober 2021)

Tilmeldingsfrist: 27. september 2021

Trio 3:  Ugerne 44 - 45 - 46 (1. november - 19. november 2021)

Tilmeldingsfrist: 25. oktober 2021

Ansøgning sker ved at sende en motiveret ansøgning via tilmeldingslinket .

Har du faglige spørgsmål til kurserne, kontakt Poul Helmer: poulhelmer@gmail.com

Har du spørgsmål vedr. betalingen kan du kantakte Akadeliets Forstander Susanne Madsen på 23610535

eller send en mail til: Susanne@akademiet.dk

 


1 kursus koster 2.000,-
2 kurser koster 3.800,-
3 kurser koster 5.600,-

Tilvalgsuger koster  800 kr. pr. uge

Hvis du ikke er bosiddende i Københavns Kommune vil  kurserne være væsentligt dyrere. Kontakt Forstander Susanne Madsen for nærmere information.